Bolečine so neznosne: Jasmina Stavrosa, ki se bori z rakom, premestili v drugo bolnišnico, da ga obsevajo

D.Ži
05.04.2023 09:43

Eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev bije bitko svojega življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jasmin Stavros trdno verjame, da mu bo uspelo bolezen premagati. 
Sašo Bizjak

Bori se kot lev, a bitka je težka. In po objavi novice o raku so z njim tudi oboževalci. Hrvaškega pevca Jasmina Stavrosa so iz bolnišnice Vinograd konec prejšnjega tedna premestili v zagrebški Klinični center Rebro, kjer se še naprej zdravi, piše hrvaški portal 24sata.

"Bolnik se zdravi pri nas. Kot pri vsakem naredimo vse, kar je v naši moči, da mu pomagamo na poti do okrevanja. Trenutno je na obsevanju, o drugih podrobnostih zdravljenja pa ne morem govoriti," je portalu povedal prof. dr. Fedor Šantek.

Profimedia

Stavros trpi hude bolečine, a je zelo optimističen in verjame v okrevanje. Po poročanju 24sata se je v Rebru zaradi raka zdravila tudi njegova žena, ki je že pred časom popolnoma ozdravela.

Pevec je v bolnišnici dal kratek intervju za revijo IN, v katerem je povedal, da dneve preživlja v molitvi in ​​poskusih ignoriranja bolečine.

"Imam strašne bolečine. Hrbet me boli. Hodim na obsevanja in ta so zelo boleča. Moram leči in takrat pride do stika živcev, kar je zelo boleče, a zdržim tistih deset minut. Bolezen se je pojavila nekje v januarju. Čutil sem bolečine v trebuhu, nato sem dobil razjedo na dvanajstniku, ki so mi jo urgentno operirali v Karlovcu. Potem sem dobil sepso, zato so me premestili na oddelek. Tam sem bil kakšnih 12-13 dni, se vrnil domov in naslednji dan odšel v Vinogradsko, saj nisem zdržal bolečin in nihče ni vedel, kaj mi je. Ničesar ne vem ... Evo, šele drugi dan obsevanja je za mano, miniti mora pet, šest dni, in šele takrat bomo vedeli, kje sem, v kakšnem stanju sem, in to bo to. Čutim, da bom okreval, zdravniki, medicinske sestre in vsi, ki tukaj delajo, se res trudijo," je dejal Jasmin Stavros.

V Preši na Ravnah na Koroškem danes prepeva Jasmin Stavros. 
Igor Napast

"Vedno imam v roki rožni venec in ves dan molim. Žal mi je le, ker sem imel veliko nastopov, dva ali celo tri vsak konec tedna, in sem moral vse odpovedati,'' je dodal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta