(FOTO) Čvrsta in fit: Snaha Rosvite Pesek na maratonu pokazala, da je v zelo dobri formi

D.Ži
24.10.2024 10:04

Nastja Pesek se je zadnje mesece ukvarjala s saniranjem bolečin v kolenu, kar ji je očitno uspelo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rosvita Pesek je srečna babica in tašča zelo fit snahi. 
Robert Balen

Nekdo pa je pridno treniral in uspešno saniral bolečine. Nastja Pesek je uspešna podjetnica, širša javnost pa jo pozna tudi po tem, da je poročena s Filipom Peskom, sinom voditeljice Odmevov Rosvite Pesek, s katerim ima tudi sinčka Matea. Ker je tudi v poslovnem svetu zdrav duh v zdravem telesu zelo pomemben, Nastja vestno skrbi za svojo formo, kolikor ji okoliščine to dovoljujejo. Rada je aktivna in v stiku z naravo, na presenečenje mnogih pa se je udeležila tudi minulega Ljubljanskega maratona. Na svojem Instagramu je objavila fotografijo, ki je nabrala že več kot 1200 všečkov. V športnih oblačilih ne gre spregledati, da je podjetnica v res dobri formi. 

"Eden izmed mojih sedmih ciljev za leto 2024 je bilo dokončno saniranje bolečin v kolenu in s tem možnost teka na Ljubljanskem maratonu. Med letoma 2016 in 2019 sem vsako leto pretekla 21 km traso. Letos sem se po 4 letnih pavze, zaradi korone, nosečnosti in težav s kolenom, končno vrnila nazaj. Tokrat na 10 km. Drugače le redko tečem (letos sem v celem letu pretekla skupaj cca. 10 km), ker bolj uživam v fitnesu ali na kolesu," je zapisala Nastja.

Maraton ni edini športni podvig, na katerega je lahko ponosna. "In poleg osvojitve Triglava je bil moj letošnji izziv tudi Ljubljanski maraton. Zakaj? Zato, da si dokažem, da lahko. Ker želim iz cone udobja in ker uživam v tem norem vzdušju, ki ga pričara množica tekačev in super navijačev. Se vidimo naslednje leto," je sklenila Nastja.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta