(FOTO) Nekoč ljubki deklici sta danes zapeljivi mladi ženski: Hčerki nekdanjega predsednika so ujeli na divji zabavi

A.L.
29.08.2023 12:00

Dekleti sta se v klubu zadržali do zgodnjih jutranjih ur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hčerki nekdanjega ameriškega predsednika Baracka Obame, Malia in Sasha Obama, sta se v Los Angelesu zabavali do zgodnjih jutranjih ur na slavju, ki ga je priredil priljubljeni reper Drake.

Profimedia

25-letna Malia in 22-letna Sasha sta bili fotografirani ob prihodu na zabavo v priljubljenem klubu The Bird Streets Club v zahodnem Hollywoodu. Sasha, ki je maja diplomirala na Univerzi Južne Kalifornije, je za večerni izhod nosila kratko majico z odkritim dekoltejem in široke sive hlače, medtem ko je Malia, ki trenutno dela kot scenaristka, kombinirala pisane hlače in top z vezalkami, spodaj pa ni nosila nedrčka.

Profimedia
Profimedia

Dekleti sta se v klubu zadržali do zgodnjih jutranjih ur, Malia pa je ob odhodu skušala zakriti obraz pred paparaci, ki so jima sledili na vsakem koraku.

Sasha je sicer v razmerju s košarkarjem Cliftonom Powellom, Malia pa se od leta 2017 dobiva z Roryjem Farquharsonom, ki ga je spoznala na Harvardu in prihaja iz bogate britanske družine.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta