(FOTO) Pretreseni oče razkril, zakaj je umrl eden najbolj iskanih manekenov na sceni, ki je dočakal zgolj 27 let

D.Ži
26.01.2023 11:13

Modni svet žaluje za enim najbolj prodornih manekenov zadnjih nekaj let, ki je stran od modnih pist očitno bil tiho bitko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Modni svet je pred dvema dnevoma pretresla novica o smrti manekena Jeremyja Ruehlemanna, ki je nenadoma preminil pri 27-ih letih. Vzrok smrti v času objave žalostne novice ni bil znan, zdaj pa se je oglasil njegov oče Achim Ruehlemann.

Užaloščeni oče je razkril, da se je Jeremy boril z odvisnostjo od protibolečinskih tablet in drugih zdravil na recept ter da je v preteklosti obiskoval rehabilitacijsko kliniko.

"Šel je na rehabilitacijo in poskušal prenehati jemati zdravila na recept. Očitno ni bil uspešen," je za Daily Mail povedal uničeni Achim Ruehlemann. Dodal je, da niso prepričani, kaj točno se je zgodilo, in da čakajo rezultate toksikoloških preiskav.

Smrt je opisal kot tragično nesrečo.

"Ni želel končati svojega življenja, to je bilo naključje. Očitno je imel težave z odvisnostjo od mamil, a je bil zelo srečen. Rad je imel življenje. Bil je zelo živahen, čudovita duša in človek, ki je veliko dajal," je sklenil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta