(FOTO) Se spomnite ljubke igralke iz uspešnic Karate Kid in Nazaj v prihodnost? Danes bi jo le še težko prepoznali

D.Ži
15.06.2023 09:43

Kar malce smo že pozabili na simpatično Elisabeth Shue, čeprav je v filmskem svetu še vedno prisotna, a ne več v prvih vrstah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ralph Macchio in Elisabeth Shue leta 1984 v Karate Kidu.
Profimedia

Ameriška igralka Elisabeth Shue, najbolj znana po vlogah v filmu Karate Kid in filmski seriji Nazaj v prihodnost, se je po dolgem času pojavila v javnosti. Blestela je na filmskem festivalu Tribeca v New Yorku, na premieri filma Dobra polovica.

Profimedia

59-letna Elisabeth v filmskem svetu ostaja prisotna, a jo le še redko vidimo. Na premiero je prišla v ležerni opravi, kavbojkah, beli srajci in usnjeni jakni, najlepši dodatek je bil njen žareč nasmeh. Ni je prav lahko prepoznati, saj je danes videti precej drugače, a še vedno čedno. Oboževalci občudujejo njen mladostni videz in obraz z malo gubicami.

Profimedia

V novem filmu igra z Nickom Jonasom, Davidom Arquettom, Brittany Snow in Alexandro Shipp, na filmskih platnih je debitirala že leta 1983 v filmu "Somewhere, Tomorrow" ob Sari Jessici Parker.

Profimedia

Njen veliki uspeh je prišel s filmom Karate Kid. Eno svojih najbolj znanih vlog je odigrala v poznih osemdesetih, ko je upodobila sladko Jennifer Parker v filmski franšizi Nazaj v prihodnost.

Profimedia

Nekaj ​​let kasneje je bila nominirana za oskarja za vlogo Sere v drami "Leaving Las Vegas", v kateri je igrala z Nicolasom Cageom. Njene nedavne filmske vloge vključujejo tiste v filmih "House at the End of the Street", "Battle of the Sexes", "Death Wish" in "Greyhound".

Profimedia
Leta 1989 je zaigrala v uspešnici Nazaj v prihodnost.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta