(FOTO) Šok: Slavni igralec izvedel za hudo diagnozo, ima le še dve ali tri leta življenja

A.L.
13.05.2023 07:34

V intervjuju v oddaji In Depth With Graham Bensinger je povedal, da so mu leta 2015 prvič diagnosticirali raka na ledvicah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodski igralec Dolph Lundgren, ki je zaslovel z vlogo v filmu Rocky 4, je v televizijskem intervjuju razkril, da se že osem let bori z rakom, ki naj bi bil zanj usoden, piše The Sun. V intervjuju v oddaji In Depth With Graham Bensinger je Lundgren povedal, da so mu leta 2015 prvič diagnosticirali raka na ledvicah. Operacija odstranitve tumorja je bila uspešna, bolezen je bila več let v remisiji. Dolph je imel preglede vsakih šest mesecev, do leta 2020 je bil dobrega zdravja.

"Ko sem bil na Švedskem, sem imel težave z želodčno kislino ... Nisem vedel, kaj je to, potem pa so našli več tumorjev v predelu ledvic in jeter," je dejal. Posebej problematičen je bil tumor na jetrih, ki je zrasel do velikosti limone. Prognoza ni bila dobra in neki zdravnik je igralcu napovedal, da ima le še dve do tri leta življenja.

"Vprašal sem, koliko časa mi je ostalo. Mislim, da je rekel dve ali tri leta, toda po njegovem glasu sem razbral, da misli, da še manj. Mislil sem, da je to to. Imel sem prekleto odlično življenje. V enem življenju sem jih doživel pet," je razlagal igralec, ki meni, da bi lahko bila za bolezen kriva njegova uporaba steroidov, ki jih je uporabljal v 80. in 90. letih.

"Ne vem, ali ima to kaj opraviti z rakom. Razmišljal sem o tem, vedno misliš, da se motiš. Mislim, da bi lahko obstajala povezava med zdravljenjem s testosteronom in rakom."

Spomnimo, v Stockholmu rojeni igralec ima z nekdanjo ženo Anette Qviberg dve hčerki, Ido Sigrid Lundgren (27) in Greto Eveline Lundgren (22).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta