Martina Ipša z ženo zapušča Slovenijo, razlog pa ...

Njena.si
16.09.2024 11:31

Kaj je razlog za selitev slovenske komedijantke? In kam odhaja?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Martina in Janja Zdolšek Ipša
Marko Pigac

Ena najbolj znanih slovenski stand up komedijantk Martina Ipša nikoli ni skrivala želje po uspehu v tujini, še zlasti po vseh uspešnih nastopih, ki jih je imela čez mejo. Letos aprila si je Mariborčanka s prepoznavno rdečo irokezo za rojstni dan privoščila izlet v Dublin, kjer je neizmerno uživala, tam pa je bila tako zasebno kot tudi poslovno. "Svoj rojstni dan sem si res želela preživeti v Comedy clubu v Dublinu in popiti dobro irsko pivo," se je takrat pošalila. Očitno pa se je v Irsko zaljubila. Pred dnevi je namreč razkrila, da skupaj z ženo Janjo zapuščata Slovenijo in se selita na Irsko.

"Zaradi selitve v tujino je zdaj na voljo zadnja vrstna hiša na eni izmed najbolj iskanih lokacij v Mariboru, tik ob Vrbanskem platoju in stopnicah na Kalvarijo. Takšne priložnosti se zgodijo le redko, zato ne oklevajte," je zapisala v oglas za svoj mariborski dom. Čeprav je komedijantka, ki si neizmerno želi uspeti v tujini, njena velika želja pa je že vrsto let lasten šov na Netflixu, glede selitve v Dublin skrivnostna, smo izvedeli, da gre tja predvsem zaradi dela in stand up nastopov, saj so se ji odprla mnoga vrata. Martina je nedavno na Panču nastopila v angleškem jeziku, saj bo na tujem trgu to njen glavni jezik, kar pa ji na srečo ne predstavlja ovire.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta