V Beogradu pokopali priljubljenega youtuberja. Njegova od žalosti strta mama je vpila: "Zapuščaš nas, srce moje"

D.Ži
27.05.2023 09:40

Mirko Rašić je vodil priljubljen YouTube kanal Nepooblaščeni serviser. V torek so ga našli mrtvega. Na njegovem pogrebu so se zbrali družinski člani ter številni prijatelji in oboževalci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na beograjskem pokopališču Orlovača so v petek pokopali tragično preminulega srbskega youtuberja Mirka Rašića (33). Ob zadnjem slovesu vplivneža, ki je vodil priljubljen YouTube kanal Nepooblaščeni serviser, so se zbrali številni prijatelji in oboževalci. Mnogi prisotni niso mogli zadrževati solz, na obrazih je bila vidna velika žalost, poročajo hrvaški in srbski mediji.

Na pogreb se je pripeljalo tudi več motoristov, ki so počasi vozili od kapelice do pokopališča, med njimi je bila tudi Mirkova zaročenka Marijana. Del žalnega sprevoda  je bila tudi Mirkova nekdanja žena z družino.

"Bil si najboljši. Dal si vse od sebe. V tem obdobju je spoznal ženo Izidoro in rodila se mu je čudovita hčerka. Kakor koli že, Mirko gre v nebesa," je v govoru povedal prijatelj, poroča Kurir.rs.

"Sin, sin, zapuščaš nas, srce moje," je neutolažljivo jokala pokojnikova mati. Znano je, da si je zvezdnik življenje vzel sam.

(VIDEO) Umrl eden najbolj priljubljenih balkanskih spletnih vplivnežev, ki je tudi v Sloveniji imel veliko oboževalcev

Mirko je imel na YouTubu 144 tisoč naročnikov, ukvarjal pa se je s temami iz sveta avtomobilizma. Na Instagramu mu je sledilo več kot 126 tisoč ljudi. Rašića so v torek našli mrtvega v dvorani v Surčinu, njegova zaročenka Marijana pa se je od njega poslovila na družbenih omrežjih.

"Mojemu nedosanjanemu vesolju, ljubezni mojega življenja, najboljšemu moškemu, ki sem ga srečala in s katerim sem doživela največjo srečo v življenju. Upam, da si na boljšem mestu in si končno našel mir, ki nam ga ni uspelo ustvariti na tem planetu. Vedi, da bosta tvoja podoba in delo živela, saj, kot si govoril, niste zastonj Rašić. Tvoja beseda bo živela večno," je zapisala v uvodu in nato nadaljevala.

"Nikoli nisem bila bolj ponosna, da bom uradno za vedno ostala tvoja zaročenka, neuradno pa najponosnejša ženska na svetu, da sem bila tvoja. Prižgi raketo, poletiva na drug planet, moj svet. Poglej me, ponosen boš, kot si vedno bil. Najponosnejši Rašić (spremljala bom ognjemete in utrinke, brez skrbi). Do konca sveta," se glasi njena objava.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta