(VIDEO) Stvar okusa: Heidi Klum se v spodnjem perilu poljublja in objema s hčerko, nekateri so ogorčeni

D.Ži
13.10.2022 11:18

Mlada Leni pogumno koraka po manekenskih stopinjah svoje slavne mame. In gre ji izvrstno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Fotografije Heidi Klum in njene 18-letne hčerke Leni v spodnjem perilu so te dni preplavile tuje medije. Mati in hči sta namreč posneli skupno reklamno kampanjo za blagovno znamko spodnjega perila. Na fotografijah se Heidi in Leni objemata, poljubljata in plešeta, oblečeni v čipkaste spodnjice in nedrčke.

Profimedia

Medtem ko so nekateri nad idejo o akciji navdušeni, drugi menijo, da je povsem neprimerna.

Profimedia

"Tako je sluzasto, fuj," se glasi eden od komentarjev, ki jih zdaj povzemajo tuji mediji. Heidi se ne pusti prav zelo motiti in se je zahvalila sodelavcem za posneti projekt.

Profimedia

"Hvala, da sva se ves dan počutili polni samozavesti," je zapisala in poudarila, kako pomembno je, da ženske slavijo druga drugo in kako lahko lepo spodnje perilo naredi ženske še lepše in bolj srečne.

Heidi se je konec poletja pohvalila, da je njena Leni začela študirati.

Profimedia

"Danes je čas, da greš na fakulteto. Zdi se, kot da je bila ta fotografija posneta včeraj, ko sem bila s tabo noseča štiri mesece, živa in zdrava si bila v trebuhu. Včasih si želim, da bi te lahko vedno imela tako blizu, a vem, da je zdaj čas, da razpreš krila in poletiš. Odleti, bodi varna in sij, moja Leni Klum," ji je takrat sporočila v čustvenem sporočilu.

Profimedia

Heidi se je Leni rodila v zakonu s podjetnikom Flavijem Briatorejem, mlada lepotica pa se je odločila iti po maminih stopinjah. Veliko pozornosti je požela tudi na letošnji modni reviji Dolce & Gabbana v Benetkah, le nekaj mesecev po tem, ko je debitirala na berlinskem tednu mode.

Tam je pozirala zbranim fotografom in jih pozdravila v turkizni obleki brez naramnic, v kateri se je kasneje tudi sprehodila po pisti. Vzhajajoča manekenka je videz začinila s krono, okrašeno z dragulji, in masivnim nakitom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta