(FOTO) 21-letnica je v svoj izgled vložila že preko 10.000 evrov. A to je šele začetek

Gr.G.
06.11.2020 10:20

Moje življenje, moja pravila, je pod eno izmed objav na Instagramu zapisala Vanessa Willner, ki bi naredila vse, da bi bila videti kot njena plastična vzornica Barbie.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

21-letna pripravnica v lekarniški industriji že zadnji dve leti zasleduje zgolj en cilj v življenju. Podobna želi biti svoji največji vzornici - lutki Barbie. Vanessa Willner je bila sicer pred svojo preobrazbo, za katero je doslej porabila že več kot 10.000 evrov, zelo lepo dekle, ocenjujejo njeni starši, ki so se z njenim novim izgledom težko sprijaznili.

Na družbenem omrežju Instagram si je dekle ustvarilo profil Tivvanni Barbie, na njem pa ne skriva, da je še posebej ponosna na svojo zadnjico, ki jo rada nastavlja objektivu. Svojo prvo fotografijo, na kateri še nima tako izrazito polnih ustnic, pa je objavila pred 27 tedni.

Fanta Nicolasa Tobschalla je spoznala prek spleta, od julija sta par. "Če bi si sedaj ponovno odločila spremeniti ustnice, bi jo skušal pregovoriti," je povedal za televizijo RTL. Willnerjeva sicer lepotni salon obišče vsaj enkrat tedensko, kozmetičarka pa je že izrazila zaskrbljenost, da bi ji utegnile ustnice zaradi preveč vbrizgane hialuronske kisline tudi počiti.

Ne more pa ji kozmetičarka pomagati pri delu telesa, s katerim 21-letnica ni niti najmanj zadovoljna. To so njene prsi. Meni, da so enostavno premajhne, zato že resno razmišlja o lepotnem posegu za povečanje prsi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta