(FOTO) Tekmovalci Big Brotherja se vračajo v svet, ki se je povsem spremenil. Takšen je njihov odziv

D.Ži
09.04.2020 10:29

V samo petdesetih dneh se je vse, kar so poznali, obrnilo na glavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekateri so se umaknili v izolacijo še v času, ko ta ni bila beseda dneva. Te dni počasi resničnostne šove Big Brother zapuščajo tekmovalci na vseh straneh sveta. Ustvarjalci oddaj se v glavnem za prekinitve projektov niso odločili, saj so tekmovalci ves čas bili zaključena družba, brez stika z zunanjim svetom. Tekmovalec švedskega Big Brotherja Daniel Glasman je prejšnji teden oddajo zapustil po petdesetih dneh.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZBnI3iDDU-/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ko je vstopil v šov, je koronavirus bil le težava, s katero se je ukvarjala Kitajska. "Še vedno poskušam razumeti, kaj se je sploh zgodilo. Težko razumem, da se je svet medtem tako zelo spremenil. Očitno ne moreš biti petdeset dni izoliran od sveta in pričakovati, da bo vse ostalo isto. To je zame zelo intenzivna izkušnja, kot tudi za svet," je Glasman dejal za Guardian. Dodal je, da je zaradi omejenih informacij, ki so jih dobivali v hišo Big Brother, situacijo močno podcenjeval. "Ko smo šli v izolacijo, nismo vedeli, v kako veliki meri se je virus razširil po svetu, Švedska ni takrat imela še niti enega potrjenega primera okužbe. Šalili smo se na račun korone in si predstavljali, da bo svet videti kot v filmih z zombiji," pravi. Televizijci so se odločili slediti početju nemških ustvarjalcev Big Brotherja in tekmovalcem posredovati le nujne informacije o pandemiji, čeprav Glasman pravi, da so tekmovalci na produkcijo zelo pritiskali, saj so želeli izvedeti več.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-pfk4rJ_3H/{/instagram}
Zanimalo jih je predvsem, ali je z njihovimi najbližjimi vse v redu. V nekem trenutku so tekmovalci smeli vprašati kar koli. Takrat so prvič slišali za zaprte restavracije, prepoved javnih zbiranj, odpovedi športnih tekem in prepoved zračnega prometa.  
V Kanadi so Big Brother zaradi karantene prekinili, denarno nagrado so podarili bitki proti koronavirusu. V Braziliji nadaljujejo, čeprav teče spletna kampanja gledalcev, ki se borijo, da bi na prostost izpustili vsaj tiste tekmovalce, ki so zaposleni v zdravstvu. Nadaljujeta se tudi nemški in švedski Big Brother. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9pRvbQJwT2/{/instagram} 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta