(FOTO) Znani Slovenec prodaja svojo luksuzno hišo, ljudje pa se čudijo, kaj ima v dnevni sobi

D.Ži
19.04.2024 09:30

Sredi prijetne dnevne sobe se nahaja nekaj, kar se mnogim zdi zelo nenavadno, a lastnik je očitno zelo ponosen na svoje imetje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bitka za nepremičnine v Sloveniji je zadnje mesece neizprosna, zlasti v Ljubljani, kjer na trg prihaja vse več hiš in stanovanj, ki pa so namenjena le premožnejšim. Kar veliko zanimanja je te dni na spletu pritegnil oglas za prodajo hiše na Viču. Cena je kar krepka, 749.000 evrov, a to pri današnjih cenah v prestolnici niti ni nekaj zelo posebnega. Bolj nenavadna pa je podoba notranjosti. Gre za zelo prijetne, svetle prostore, ki so polni zemeljskih, naravnih barv in opremljeni precej minimalistično. A tudi to ni tako zelo posebno, dokler ne opazimo, da si je lastnik omislil zelo poseben dodatek. Za udobnim kavčem se nahaja velika steklena stena, skozi katero se vidi v garažo.

Kot kaže, je lastnik tako zelo ponosen na svoj prestižni avtomobil, da želi ob pogledu nanj uživati tudi takrat, kadar se nahaja v dnevni sobi. "Je to avto v tvoji dnevni sobi ali si le vesel, da me vidiš ... oditi?" se šali uporabnica družbenih omrežij. Iz spletnih komentarjev lahko razberemo, da naj bi šlo za hišo, ki jo prodaja znan ljubljanski frizer.  Ta se očitno poslavlja od svojih 226 kvadratih metrov bivalnih površin z razgledom na jeklenega konjička. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta