Prihaja Dan ZAME: Na idej polnem dogodku se bodo v mariborskem gradu zbrale navdihujoče ženske

D.Ži
05.09.2023 14:06

Zdrava, uspešna, srečna. Če k temu dodamo še polna navdiha in željna novih znanj, dobimo čarobno formulo za izpolnjene, lepe dni. Prav temu bo 20. septembra ženskam posvečen Večerov dogodek v mariborskem gradu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Tuhtali smo in se domislili dogodka, ki bo tako poseben in poln dobronamernosti, da ga boste še dolgo nosili v mislih. 20. septembra se bo v zgodb polni Viteški dvorani in pod zgodovinskimi arkadami mariborskega gradu zgodil Dan ZAME. Večerov dogodek, ki ga posvečamo ženskam. Zakaj? Ker si zaslužite.

Druženje, ki vas bo napolnilo z navdihom, posvečamo tistim, ki si zaradi službenih ali družinskih obveznosti težko vzamejo čas zase, premalokrat pomislijo nase in se ne postavijo na prvo mesto, hkrati pa se zavedajo, da je veliko odvisno od njih samih in so pripravljene okrepiti svojo notranjo moč. Na odru se bodo zvrstile navdihujoče in občudovanja vredne govornice, ki vam bodo s svoji zgodbami, izkušnjami, uspehi in življenjsko modrostjo spremenile perspektivo in vas napolnile z novim zanosom, idejami in ljubeznijo do sebe. 

Ob prijetnem druženju in razvajanju boste pridobile nova orodja za premagovanje izzivov v poslovnem in zasebnem svetu, govornice bodo z vami delile nasvete za rast in razvoj na vseh področjih. Stavili smo na karizmatične gostje, ki se predano posvečajo svojemu poslanstvu. 

Dogodek, ki se bo začel ob 15.00, bo najprej svoj pogled usmeril v poslovne vode. Zakaj? Ker smo včasih edina ovira, ki nam stoji na poti, mi sami. Svoje dragocene misli in izkušnje bosta s poslušalkami delili menedžerka Helena Kodrič Mori iz Agencije Mori in Sara Oblak Speicher, nekdanja mednarodna košarkarica, strateginja in mentorica preobrazbe, pa Katarina Manske, direktorica Štajerskega avtodoma. Lepota in in moda radi gresta z roko v roki, sploh, če si drznemo (za)sijati. Gostja dogodka bo Bojana Kovačič Zemljič, ena vodilnih slovenskih oblikovalk nakita, ki s svojim izvirnimi in ustvarjalnosti polnimi izdelki E2RD priteguje tudi mednarodno pozornost. Zdravje je osnova vsega, tudi uspeha. Da bi fit in aktivne zakorakale v zadovoljen in uspešen vsakdan bo z nami tudi Ivica Flis Smaka, dr. med., specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj vzhodnih medicinskih znanosti in alternative. Po nekaj razvajanja se bomo poglobili v medosebne odnose in kako lahko korelacije med Marsem in Venero kakovostno ohranimo in poglobimo. Svoje lucidne misli bo o tej pomembni temi z nami delila Sabina Košmrl Kaučič, vlogerka, predavateljica, avtorica Srčnega učitelja in kreatorka tečajev Magičnost življenja. Nato bo za mikrofon stopila Tanja Skaza, motivatorka, vizionarka in predavateljica, ustanoviteljica Inštituta Skaza in Akademije Spremembe vredna, ki bo govorila o tem, kako moramo, če želimo zares zasijati, sebe postaviti na prvo mesto. Ker je smeh vsaj pol zdravja, bo dobronamernih nasvetov in povezovanj poln dan podčrtala Simona Krebs, vaditeljica in učiteljica joge smeha z mednarodnim certifikatom. Češnja na vrhu torte navdiha bosta prijetno sladkanje in druženje v grajskem ambientu. Ker si dan s kraljicami v gradu pač zasluži sladko krono. 

Udeležba je brezplačna, a je potrebna predhodna spletna prijava. Zaradi velikega zanimanja in omejenega števila prostih mest je dogodek že poln, na uradni spletni strani projekta pa lahko še vedno oddate prijavo, mi pa vas bomo pravočasno obvestili, če se bo sprostilo kakšno dodatno mesto. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta