Ženska rodila dvojčka, ki imata različna očeta. Ginekolog pojasnjuje, kako je to mogoče ...

A.L.
08.09.2022 10:52

Šele po nenavadnem razkritju se je spomnila, da je na tisti dan imela spolni odnos s še enim moškim.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Iz Brazilije prihaja nenavadna zgodba o ženski, ki je rodila dvojčka, a imata različna očeta. Zgodbo že povzemajo tuji mediji, za katere je 19-letnica povedala, da je na isti dan spala z dvema moškima, ki sta oba biološka očeta njenih dvojčkov. Takoj po rojstvu je poklicala enega moškega, za katerega je bila prepričana, da je oče njenih otrok. Prosila ga je, naj naredi test očetovstva, ta pa je pokazal, da je oče samo enega izmed dvojčkov.

Šele po nenavadnem razkritju se je spomnila, da je na tisti dan imela spolni odnos s še enim moškim. Tudi ta je naredil test očetovstva, ki je pokazal, da je oče drugega dvojčka. "Bila sem zelo presenečena, otroka sta si tudi zelo podobna. Sploh nisem vedela, da je kaj takšnega mogoče," je povedala mati dvojčkov.

V rojstnem listu je kot oče obeh otrok, ki sta danes stara 16 mesecev, naveden samo en moški. On tudi skrbi za dvojčka in, kot pravi mama, pomaga pri vzgoji. Ginekolog dr. Tulio Jorge Franco je povedal, da je tovrstna nosečnost mogoča takrat, ko dve jajčeci oplodita različna moška, a poudarja, da gre za izjemno redek primer. "Nisem si mislil, da ga bom kdaj obravnaval," je povedal.

Nosečnost mlade mamice je potekala brez težav, otroka sta se rodila zdrava.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta