Peugeot 2008 v Sloveniji: Bencinski in dizelski takoj, električni konec aprila ali maja

Vinko Kernc Vinko Kernc
18.02.2020 05:22

Druga generacija tudi pri nas zelo priljubljenega Peugeotovega športnega terenca ni le odločnejšega videza, temveč tudi tehnike in tehnologij. Pri nas stane od 18.025 evrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Peugeot 2008: serijska žarometa LED, za doplačilo pa polni LED.
Vinko Kernc

Zunanjost nadaljuje oblikovalsko filozofijo, ki jo je uvedel 3008 in izpopolnil 508, posebno prepoznavna pa je po prednjem delu z visoko navpično motorno masko ter z dvema visokima lučema ob straneh, ki tu, tako kot že pri 208, nista utripalki, ampak dnevni luči. Prepoznaven je tudi čokat zadek, ki bi ga težko pripisali kaki drugi znamki.
Notranjost je še bolj značilna Peugeotova: i-cockpit (majhen volanski obroč in merilniki nad njim), digitalni merilniki z več barvami in tokrat s trirazsežnostno tehniko prikaza (v osnovi so sicer merilniki klasični analogni), štrleč osrednji zaslon (7- ali 10-palčni, slednji v resoluciji HD), do enajst asistenčnih sistemov in za ljubitelje glasbe tudi doplačilni avdiosistem znamke Focal.

Zanimiv, privlačen videz kokpita in vtis kakovosti zasnove ter izdelave
Vinko Kernc
Vinko Kernc
Vinko Kernc
Vinko Kernc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta