(FOTO) To je najvišja božično-novoletna smreka v Sloveniji in videti je povsem drugače, kot ste pričakovali ...

Primorske novice
08.12.2023 09:48

Koper se v prednovoletnem času ponaša s Fantazimo, Ljubljana pa s kontroverzno smrečico Tino. Niti slovenska niti istrska prestolnica pa se ne moreta pohvaliti s tem, kar ima Izola - najvišjo božično-novoletno smreko v Sloveniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z izolsko občino se podjetniki dogovarjajo tudi o premiku jadrnice bližje centru mesta.
Luka Vajgel

Podjetje Cleansport Group, ki se sicer ukvarja z organizacijo "team building" dogodkov na morju, je v srcu izolske marine, na jamboru jadrnice Only Lu postavilo 27 metrov visoko svetlobno kreacijo, ki bo po besedah predstavnikov podjetja "skrbela za dodatno praznično vzdušje v sami marini in mestu Izola".

Niti slovenska niti istrska prestolnica se ne moreta pohvaliti s tem, kar ima Izola - najvišjo božično-novoletno smreko v Sloveniji.
Luka Vajgel

Z izolsko občino se podjetniki dogovarjajo tudi o premiku jadrnice bližje centru mesta. "To posebno drevo, ki združuje tradicijo in modernost, je več kot le okras – je simbol upanja, obnove in trajnosti. V času, ko so te vrednote še posebej pomembne, naj ta simbol zažari v vseh nas," so še sporočili iz podjetja. Jelko si bo moč ogledati do začetka Januarja 2024.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta