Makom na poti k certifikatu Družbeno odgovoren delodajalec

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
20.07.2020 11:00

Največji izziv trajen in uravnotežen razvoj družbe ter najti, pridobiti in obdržati dobre kadre.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Korak naprej proti krepitvi družbeno odgovornih aktivnosti, s poudarkom na odnosu do zaposlenih, je s prijavo na razpis za prejem certifikata Družbeno odgovoren delodajalec že storila vrsta slovenskih podjetij oz. organizacij, med njimi tudi velenjsko podjetje s 17 zaposlenimi Makom. »Le s tem, da smo okoljsko ozaveščeni in družbeno odzivni lahko omogočamo konkurenčnost in trajnostno gospodarsko rast. Družbena odgovornost do zaposlenega je v času korona krize še posebej pomembna, saj nam posredno pomaga zmanjševati negativne vplive na gospodarstvo, družbo in okolje,« pojasnjuje odločitev za vstopanje v postopek pridobivanja certifikata Družbeno odgovoren delodajalec direktor velenjskega podjetja Makom s 17 zaposlenimi Tomaž Sijarto.
Prepričan je, da si podjetja ravno v kriznih časih ne smejo privoščiti družbene neodgovornosti. Ocenjuje, da je kriza čas, ko se morajo podjetja zazreti vase in razgledati po okolici, in da je družbena odgovornost do zaposlenega še posebej pomembna, saj posredno pomaga zmanjševati negativne vplive na gospodarstvo, družbo in okolje.

Arhiv Naročnika
ekvilib oglasno sporočilo
Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.