Razpis: Za mesto direktorja Radia Slovenija se potegujejo štirje kandidati

STA, B.P.
04.01.2019 14:29

Miha Lampreht je že decembra napovedal, da se za nov mandat ne bo potegoval. Kot najresnejša kandidata za vodenje javnega radia se neuradno omenjata Darja Groznik in Mirko Štular. V javnosti je zaokrožilo tudi ime Mojce Menart, ki pa nam je zanikala, da bi oddala kandidaturo. Kdo sta preostala dva kandidata? Eden naj bi bil zaposlen na Radiu Slovenija, drugi pa naj bi se za kandidaturo odločil "od zunaj".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Na razpis Radiotelevizije Slovenija (RTVS) za mesto direktorja Radia Slovenija so prispele štiri vloge, so za STA pojasnili na RTVS. Zdajšnjemu direktorju radia Mihi Lamprehtu se bo namreč 15. februarja iztekel že drugi štiriletni mandat.
RTVS je decembra objavila razpis za direktorsko mesto Radia Slovenija, rok za oddajo pisnih prijav pa se je iztekel v četrtek. Ob prijavi so kandidati morali priložiti tudi program dela in vizijo razvoja nacionalnega radia.

Miha Lampreht
Tit Košir
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta