Včeraj izmerjene najvišje temperature letos, pa bo tako tudi za velikonočni vikend?

Va
15.04.2022 12:32

V Ljubljani se je v četrtek ogrelo do 25,6 stopinje Celzija, v Osilnici celo nad 26 stopinj, že petek je prinesel spremembo vremena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Potem ko so bile včeraj pri nas izmerjene najvišje temperature letos: v Ljubljani se je ogrelo do 25,6 stopinje Celzija, v Osilnici celo do 26,3, bo že petek popoldan prinesel nekaj ploh, v soboto pa bo  spremenljivo s kratkotrajnimi plohami in hladneje. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem povečini šibka burja. Jutranje temperature bodo od 6 do 11, v alpskih dolinah okoli 2, najvišje dnevne od 12 do 16, le na Goriškem in ob morju do 20 stopinj Celzija.

V nedeljo in še en praznični dan, v ponedeljek, bo po napovedih Agencije RS za okolje (Arso) na Primorskem pretežno jasno, drugod pa občasno nekaj spremenljive oblačnosti. Razmeroma hladno bo in vetrovno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja.

Krajevne padavine bodo že v petek popoldne in zvečer zajele tudi zahod Madžarske in sever Hrvaške.

V soboto bo ob Jadranu sončno, pihala bo burja. Drugod bo spremenljivo oblačno, popoldne bodo nastajale kratkotrajne plohe. Vetrovno bo in hladneje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta