(VIDEO in FOTO) V Manili Roka Možiča za rojstni dan počastili z velikanskim panojem z njegovo podobo

M.D.
16.01.2023 18:11

Mariborski odbojkar Rok Možič bo jutri praznoval 21 let. Na Filipinih, kjer ima po lanskem turnirju lige narodov ogromno oboževalcev, je že 17. januar in sprejemalec Verone je iz Azije prejel prav posebno voščilo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Filipinsko voščilu Roku Možiču za 21 let.
Proelium

V italijanski odbojkarski super ligi Veroni, katere prvi igralec je slovenski reprezentant Rok Možič, v zadnjem obdobju ne gre vse po načrtih. Ekipa Mariborčana je v prvenstvu izgubila štirikrat zapored, z sedmimi zmagami na petnajstih tekmah pa v dvanajstčlanski ligi zaseda deveto mesto. Za osmim mestom, ki vodi v končnico, Verončani zaostajajo le dve točki. V teh dneh je prišel Možič moči za nadaljevanje sezone nabirati v zasneženi Maribor, že dan pred enaindvajsetim rojstnim dnem pa je doživel prijetno presenečenje, ki so mu ga pripravili navdušenci nad odbojko na Filipinih, kjer je oboževalce pridobil med lanskim turnirjem lige narodov.

Na eni izmed najbolj prometnih odsekov avtoceste v Manili so Filipinci naklonjenost Možiču pokazali na prav poseben način. Za rojstni dan najbolj učinkovitega odbojkarja elitne italijanske lige v prejšnji sezoni so zakupili prostor na enem največjih oglasnih panojev na tamkajšnjem območju. Oglas z Možičevo podobo ter napisoma "Rok the World" in "dan Roka Možiča, 17. januar" je visok 42 metrov in širok 22,4 metra, nahaja pa se na stavbi Robinsons Galleria Corporate Center, ki stoji v bližini hotela, kjer so pred meseci domovali slovenski reprezentanti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta