(FOTO) Pustila enega najbolj vročih tipov in si našla punco. Presenečeni boste, v koga je zaljubljena zdaj

D.Ži
28.02.2022 09:51

Pod vročim mehiškim soncem se te dni svoji novi ljubezni predaja ekscentrična Miley Cyrus, ki počitnikuje s svojim novim izbrancem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Miley Cyrus (29) je spet zaljubljena. Njen novi fant je 23-letni bobnar Maxx Morando, s katerim so jo opazili na počitnicah v mehiškem letovišču Cabo San Lucas. Paparaci so ju ovekovečili ob bazenu razkošne vile, pevka pa je pozornost pritegnila v miniaturnem bikiniju s tangicami.

Profimedia

Niti njen šest let mlajši izbranec ni mogel umakniti pogleda z nje, poletna razposajenost je pripeljala tudi do nekaj zelo intimnih trenutkov.

Profimedia

Miley ima za seboj propadel zakon z ljubljencem filmskih gledalk, igralcem Liamom Hemsworthom, od katerega se je leta 2020 ločila že po osmih mesecih.

Profimedia

Kmalu po tem, ko je par naznanil razpad zakona, je imela Cyrus kratko afero z žensko, blogerko Kaitlynn Carter, s katero je preživela vroče poletne počitnice v Italiji, oktobra 2019 pa je razkrila, da je zaljubljena v pevca Codyja Simpsona. Razšla sta se avgusta lani.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta