Kdo sta skrivnostna moški in deklica, ki se brezskrbno igrata le uro pred usodnim požarom?

A.L.
19.04.2019 08:34

23-letnica je s pomočjo Twitterja našla moškega, ki ga je fotografirala dobro uro pred požarom v pariški katedrali Notre Dame.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Več dni že po spletu kroži fotografija, posneta le uro pred požarom v pariški katedrali Notre Dame. Ameriška turistka Brooke Windsor je povsem spontano posnela fotografijo moškega in deklice, ki se brezskrbno igrata pred njo. Kasneje je Američanka dejala, da bi tudi sama želela imeti ovekovečen takšen spomin, zato upa, da tudi miški na fotografiji razmišlja enako. "Fotografijo sem posnela kakšno uro pred požarom. Skoraj sem pristopila do moškega,, da bi ga vprašala, ali si jo želi. Sedaj si želim, da bi to storila. Twitter, če je v tebi kaj čarovnije, mu pomagaj, da jo najde," je zapisala 23-letnica.
{twitter}https://twitter.com/brookeawindsor/status/1117940714715930624{/twitter}
Njen zapis in fotografija sta spodbudila uporabnike Twitterja, da Windsorjevi priskočijo na pomoč - fotografijo je delilo več kot 100.000 ljudi. In kot kaže, se je uzplačalo. Fotografija je prišla do pravih oseb. 23-letna Brooke Windsor je včeraj zvečer na Twitterju zapisala: "Iskanje je končano, fotografija je prišla do očeta in družine. Odločil se je, da želi ostati anonimen zaradi tragedije, ki se je zgodila. Še enkrat hvala za čudovito fotografijo. Zanjo bomo našli posebno mesto," pa ji je sporočil skrivnostni moški.
{twitter}https://twitter.com/brookeawindsor/status/1118850997231611905{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta