(FOTO) Na štajerski avtocesti tovornjak v jarku, voznike opozarjajo, naj ne zavirajo in si ogledujejo nesreče

A.L.
04.03.2020 16:10
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prometna nesreča ovira promet na štajerski avtocesti pred priključkom Lukovica proti Mariboru na odstavnem pasu, poroča Prometno - informacijski center. Vozilo je v jarku, nastal je krajši zastoj. Voznike opozarjajo, naj ne zavirajo in si ogledujejo prometne nesreče. Zaradi odstranjevanja posledic nesreče bo štajerska avtocesta zaprta med priključkoma Krtina in Lukovica proti Mariboru predvidoma po 19:30 uri. Obvoz za vsa vozila bo po vzporedni regionalni cesti Krtina - Lukovica.
{twitter}https://twitter.com/PetraBezjak/status/1235218081011687426{/twitter}
Zaradi okvare tovornega vozila je na primorski avtocesti pred počivališčem Ravbarkomanda proti Ljubljani zaprt počasni pas. Na istem odseku tudi pnevmatika na vozišču ovira promet. Promet je zaradi popoldanske prometne konice povečan tudi na cestah, ki vodijo iz mestnih središč ter na mestnih obvoznicah.
Štiri kilometre dolg zastoj tovornih vozil je na dolenjski avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški, na odstavnem pasu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta