Na Reki moški sredi belega dne v lokalu do smrti pretepel starejšo žensko

M.R.
06.02.2022 19:07

Prebivalci Reke so šokirani. Popoldne je namreč v lokalu na Pavlinskem trgu moški do smrti pretepel starejšo žensko. Pokojna naj bi imela preko 70 let, poroča reški časnik Novi list.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
A.l.

Policija je potrdila, da je prijavo o pretepu v lokalu prejela okoli 14.40. Reševalci so žensko oživljali, a brez uspeha. Policisti okoliščine dogodka še preiskujejo, tožilka Tea Radovani pa je dejala, da gre za uboj in da so storilca prijeli. 

Novi list navaja tudi besede 74-letne priče, ki je dejala, da sta moški in ženska v lokal prišla skupaj. Popila naj bi kavo in čaj, nato pa naročila še en čaj. V lokalu je bilo takrat več ljudi. Povedala je, da sta bila moški in ženska, on naj bil nekoliko mlajši, redna gosta lokala. Nazadnje sta bila tam tudi včeraj. 

"Ves čas je gledal mene, potem pa mi je natakar, ko je to videl, dejal, naj grem iz lokala. Še dobro, da sem šla ven, ker je žensko napadel iz ljubega miru. Na njo je skočil za šankom. Prijel jo je za obraz in jo vlekel za šankom. Začela sem se tresti. Ko je prišla policija, je pobegnil, videla sem ga teči preko trga," Novi list navaja besede priče. 

Povedala je še, da moški sicer prepeva cerkvene pesmi. "Žal mi je za natakarja, ki je krasen fant. Če se mu je vse to dogajalo pred očmi, ga je verjetno zelo prizadelo, saj je taka nežna duša," je sočustvovala priča in dodala, da je pred približno dvema mesecema v bližnjem parku zaradi droge umrl mlad moški. "Še vedno ne morem priti k sebi, saj sem ga videla mrtvega, zdaj pa se je zgodilo še to," je zaključila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta