Menjava v vodstvu Farmadenta, namesto Marka Oblaka novi direktor Jurij Pivka

Igor Selan
29.03.2021 09:33
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Farmadent, novi direktor Jurij Pivka
Mom

Mariborski občinski veletrgovec z zdravili, družba Farmadent, ima novega direktorja. Vodenje družbe z 69 zaposlenimi bo 1. aprila, potem, ko je odstopil dosedanji direktor Marko Oblak, prevzel diplomirani inženir biologije Jurij Pivka, ki mu je nadzorni svet podelil štiriletni mandat. Kot sporočajo iz mariborske občine, je Pivka svojo karierno pot od leta 1998 tlakoval v farmacevtskih podjetjih, od tega več kot 15 let na različnih vodstvenih funkcijah. Do nastopa funkcije direktorja podjetja Farmadent je bil zaposlen v podjetju ALK, kjer je vodil partnerje in distributerje podjetja, hkrati pa skrbel za strateški letni načrt in razvoj ter vodenje marketinških strategij za prihod podjetja na slovenski trg.

"Veseli me, da bom lahko dosedanje znanje in izkušnje uporabil kot direktor podjetja, ki je pomemben del lokalnega okolja. Stanje na področju trgovine z zdravili poznam dobro, prav tako pa sem seznanjen tudi s položajem, v katerem je podjetje v tem trenutku, glede na vse omejitve, ki izhajajo iz zakona o lekarniški dejavnosti. Verjamem v nujnost ohranitve družbe in njen dolgoročni razvoj," je ob imenovanju za direktorja dejal Pivka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta