Celjani pred spopadom z Irci: Pokazali bomo, iz kakšnega testa smo

Miha Dajčman Miha Dajčman
17.08.2020 06:56

Po prestavitvi začetka državnega prvenstva so Celjani misli usmerili v sredin dvoboj v Evropi z irskim Dundalkom

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Kar pet dni pred prvo tekmo v zgodovini celjskega kluba v kvalifikacijah za najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje so se glavni akterji postavili pred mikrofone in se nato umaknili od javnosti. V sredo se bodo v Ujpestu na obrobju Budimpešte daleč od slovenskih navijačev, še dlje pa od irskih, udarili z Dundalkom.
"Po osvojenem pokalu in superpokalu sem dočakal še zadnjo lovoriko v Sloveniji, ki je še manjkala v moji zbirki. S tem imam po kvalifikacijah za evropsko ligo zdaj čast in privilegij nastopiti tudi v kvalifikacijah za ligo prvakov. Verjamem, da ima ta ekipa ogromen potencial, da nekaj naredi tudi v Evropi," je dejal vratar Matjaž Rozman, ki je s 33 leti najstarejši nogometaš aktualnih slovenskih prvakov. Med najizkušenejšimi je tudi Mitja Lotrič, kapetan, ki je že igral v evropskih tekmovanjih, a je za Koper v štirih tekmah kvalifikacij za evropsko ligo zbral le nekaj minut, skupaj manj kot za en polčas. "Verjamemo vase, verjamem v fante, da bomo pokazali, iz kakšnega testa smo. Veseli me, da smo ostali v nespremenjeni zasedbi. Se že veselim srede," je neučakan 26-letnik.

Tako so se veselili, ko so postali državni prvaki. V sredo bo lahko podobno slavje. 
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta