(FOTO) Na spletu so se pojavile intimne fotografije čedne srbske košarkarice. Se ji maščuje bivši partner?

D.Ži
12.04.2023 10:00

Težki dnevi za Milico Dabović, ki je na javnost naslovila dolg zapis, v katerem se sprašuje, kako bi bilo, če bi ženske objavljale slike moških intimnih delov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Predstavljajte si, kako nesrečen in obupan moraš biti, da deliš fotografije nekogaršnjih intimnih delov," pravi Milica.
Profimedia

Nekdanja srbska košarkarica Milica Dabović (41), ki so jo gledalci lahko spremljali v zadnji sezoni šova "Survivor", preživlja težke čase. Po twitterju se namreč širijo fotografije, na katerih je popolnoma gola, Milica pa trdi, da ve, kdo jih je objavil. "Gre za maščevanje bivšega," je pojasnila za Blic.rs. "Ustvaril mi je pekel," je poudarila. Potem se je oglasila še na svojem uradnem instagram profilu.

"Mislila sem, da sem res že vse preživela in doživela, naredila sem veliko neumnosti in katastrofalnih potez. Mislila sem, da sem vse to plačala in da sem nekje odplačala ta dolg, ta poklon moji naivnosti, svoji silni želji po tem, da poskušam gojiti nekaj, kar je že zdavnaj ovenelo. Mislila sem, da je ta noč končno minila in da so po vsem slabem zame prišli novi dnevi, saj sem vse spremenila. A žal za svoje napake še vedno plačujem, vedno po najvišji ceni. Vsi me poznate, ni je stvari, ki se o meni ne bi govorila in pisala, veste, kako zelo mi mediji ne prizanašajo, pravijo, da sem dober material za njih, da se novice o meni dobro prodajajo ... Nikoli nisem tožila ali česa demantirala, enostavno me ni zanimalo, kaj bo kdo napisal ali objavil," je svojo dolgo izjavo začela Milica, nato pa na sledilce naslovila prošnjo. 

"Zdaj vas prvič prosim, da ne date prostora tem ubogim ljudem, da ne dovolite, da to postane orožje moških za poniževanje tistih, ki so jih do včeraj imeli najraje na svetu, da jim ne dovolite takšnega maščevanja, ker je to res najbolj primitivna oblika človekovega obstoja. Ko že mislim, da je list, ki sem ga obrnila, končno prinesel mir in stabilnost, se pojavi kak duh iz preteklosti. Zgodi se oseba, ki izkoristi vse moje slabosti, zgodi se moški, ki zaradi svoje nemoči naredi neodpustljivo, pokaže, kako majhen je v resnici. Predstavljajte si, kako nesrečen in obupan moraš biti, da deliš fotografije nekogaršnjih intimnih delov. Žal živimo v času, ko je tudi to nekaznovana oblika nasilja nad ženskami. Pri nas je vse nekako kalno, navajeni smo, da je vedno kriva ženska, nalepka kurbe pa vsakdanja ... Predstavljajte si, kaj bi se zgodilo, če bi ženske objavile fotografije moških genitalij, z imenom in priimkom! Predstavljajte si, kakšna kataklizma bi to bila, škandali, ločitve in nasilje. Še vedno stojim z dvignjeno glavo, borim se za svoje ideale in dajem vse od sebe. Ne pravim, da sem nedolžna, ne poznam takega človeka, ampak prosim za pošteno igro. Ženske moramo držati skupaj, to je obdobje zelo pokvarjenih moških, obdobje velikega nasilja nad ženskami, to je družba primitivcev, s častnimi izjemami," je navedla Milica in dodala, da je primer prijavila tožilstvu in čaka na naslednje korake.

Požela je veliko podporo svojih sledilcev in mnogi so njeno objavo delili na svojih družbenih omrežjih.

Pred tem je Milica odkrito spregovorila o nasilju, ki ga je doživela od dveh partnerjev, eden je oče njenega otroka.

Nekdanja košarkarica se je strani za odrasle Only Fans pridružila konec lanskega leta, s čimer se je tudi sama pohvalila na družbenih omrežjih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta