(FOTO) Umrl postavni igralec iz ene najbolj priljubljenih televizijskih serij, dočakal je zgolj 50 let

D.Ži
15.01.2024 11:40

Ni še znano, kaj se je zgodilo, jasno pa je, da se je zvezdnik poslovil mnogo prezgodaj. Ob njegovi smrti se je oglasil tudi igralski kolega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hollywoodska scena žaluje. Alec Musser je umrl v petek zvečer v starosti 50 let. Fitnes model in igralec, ki je bil najbolj znan po vlogi Del Henryja v nadaljevanki Vsi moji otroci, je umrl na svojem domu v Kaliforniji. Žalostno novico je za TMZ potrdila njegova zaročenka Paige Press. Vzrok smrti javnosti ni znan. 

Postavni Alec Musser je dočakal zgolj 50 let. 
Profimedia

Igralec je med letoma 2005 in 2007 nastopil v eni najdlje predvajanih ameriških nadaljevank, kjer je zaigral v skupno 43 epizodah. Med televizijskimi serijami in filmi, v katerih je igral, so Odrasli, Rita Rocks, Razočarane gospodinje in Pot do oltarja. Pojavil se je na naslovnicah več revij, kot so Men's Health, Men's Workout in Exercise Health.

Alec Musser zadnja leta igralsko ni bil prav zelo aktiven, bolj se je posvečal fitnesu. 
Profimedia

Musser že dolgo ni igral, je pa bil pred smrtjo precej aktiven na družbenih omrežjih. Zadnjo objavo je na splet poslal štiri dni pred slovesom, na fotografiji ga vidimo med deskanjem na vodi.

Po njegovi smrti se je oglasil tudi Adam Sandler, ki je z Musserjem igral v Odraslih. 

"Rad sem imel tega fanta. Ne morem verjeti, da ga ni več. Tako čudovit, zabaven, dober človek. V mislih sem z Alecom Musserjem in njegovo družino, pošiljam jim vso svojo ljubezen. Prava velika človeška duša," je napisal Sandler.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta