Ljudje se posmehujejo retuširani naslovnici s Kim Kardashian. Poznavalka: Verjetno je vsaka njena slika obdelana

D.Ži
18.05.2022 11:20

Najbrž je minilo že več let, kar smo eno najbolj znanih žensk na svetu nazadnje videli brez trohice računalniške čarovnije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška superzvezdnica Kim Kardashian se je spet znašla pod plazom kritik zaradi svoje velike ljubezni do retuširanja fotografij. Zaradi ustvarjanja iluzij o lastnem videzu ji mnogi očitajo, da je slaba vzornica in da pomembno prispeva k temu, da milijoni ljudi po svetu niso zadovoljni z lastnim videzom. Tokrat krasi naslovnico revije Sports Illustrated, ki je po mnenju poznavalcev močno računalniško obdelana.

"Kim je prvakinja Photoshopa in Airbrusha leta 2022," je bilo mogoče prebrati na Twitterju po izidu naslovnice, fotografinja Gabriella Csapo pa je za New York Post potrdila, da očitki niso iz trte zviti.  "S profesionalnega stališča je dovolj, da samo pogledaš fotografijo in ugotoviš, da je fotošopirana," je dejala.

"Poleg tega, da gre za Sports Illustrated, gre tudi za Kim Kardashian. Domnevati moramo, da je na tej točki njene kariere vsaka fotografija fotošopirana," meni.

"Njen nos je na naslovnici je videti mnogo ožji kot nos na drugih fotografijah s tega istega snemanja," je dejala Csapo in dodala, da noben nos ni popolnoma raven, tudi če gre za operiran nos. Csapo je opazila tudi "nenaravno ravno črto, kjer se začnejo njeni lasje" in "zglajeno kožo".

"Za vse, ki to naslovnico gledajo, je pomembno razumeti, da je Kim Kardashian del industrije, katere cilj je, da je vsaka fotografija videti čim boljša in čim bolj zabavna. Večina fotografij je fotošopiranih, zato ne bi smeli poskušati kopirati teh nerealnih lepotnih standardov," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta