(VIDEO) Zagorela koža, kopalke in vrvice: Lepa slovenska igralka osupnila z vročimi prizori

D.Ži
24.08.2022 09:03

Poletja še ni konec. Vsaj ne v novem spotu Marka Zebre in Steffania, v katerem se v svoji najbolj zapeljivi luči pokaže Vesna Ponorac.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Vroči ritmi skladbe Bora Bora, ki ji Mark Zebra in Steffanio prilagata tudi videospot, so ogreli poslušalce. Glavno vlogo v videospotu sta glasbenika zaupala mladi in zapeljivi Vesni Ponorac, ki jo širša javnost pozna iz serij Gospod profesor, Gorske sanje in Česnovi.

Osebni arhiv


Mark in Vesna sta se pred kamerami več kot očitno zelo sprostila, kar vidimo tudi v videospotu. Je med njima preskočila iskrica? "Vesna je prijetna in zelo prijazna punca. Kljub svoji prepoznavnosti in zgodnji karieri je ohranila iskrenost in pristnost. Snemati z njo mi je bilo v užitek, nastopanja pred kamero je res vajena. Sprostila se je v trenutku, ko so se prižgale luči in je režiser zavpil: 'Akcija!'. Pri nekaterih ljudeh preprosto čutiš, zakaj so poslani na svet, in Vesna je definitivno ena izmed njih. Rojena je za svet fotografije in filma, ob vsem tem pa še uživa," pove Mark.

"Če bi mi kdaj rekli, da bom posnel duet s svojim idolom iz najstniških let, mu ne bi verjel niti v sanjah. Vse Game Over pesmi namreč poznam na pamet že od malih nog, bil sem tudi na njihovi Popstars turneji, to so spomini, ki mi bodo ostali za vedno. Da danes ustvarjam in v svet pošiljam skladbo skupaj s Steffaniem, si resnično štejem v čast. Sodelovanje mi je dalo ogromno motivacije, pa tudi zavedanja, da stopam po pravi poti," dodaja Mark.

Osebni arhiv

O skladbi pa: "Bora Bora, ki je bila prvotno čisto nekaj drugega, je bila že skoraj dokončana in pripravljena, da ji priložimo še videospot. Potem pa sem čisto po naključju spoznal Steffania in beseda je stekla o prihodnjih projektih. Predvajal sem mu skladbo in takoj je sprejel moj predlog, da napiše besedilo. V trenutku, ko je zaslišal ritme komada, pa ga je, kot pravi, odpeljalo v tople kraje in tako je nastala Bora Bora. S Steffaniem sva skozi projekt postala res dobra prijatelja in lahko rečem samo, da so energije stekle in vse je tako kot mora biti."

Osebni arhiv
Osebni arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta