(VIDEO) Kdo je lepa plavolasa smetarka, ki je obnorela ljudi?

A.L.
13.06.2023 09:44

Posnetek je nastal na Dunaju in ni znano, kdaj je nastal, a dejstvo je, da je potetovirana svetlolaska pritegnila veliko pozornosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Se še spomnite takrat 22-letne Kristine Penave, večini znane pod imenom Kristina Mandarina, ki je pred leti zaslovela s prodajo mandarin ob cesti? Kasneje je naslovnice polnila z drastično spremembo videza, vsekakor pa si je s prodajo pridobila veliko oboževalcev.

Podobna situacija se zdaj dogaja v sosednji Avstriji, kjer je ljudi obnorela plavolasa smetarka. Posnetek je nastal na Dunaju in ni znano, kdaj je nastal, a dejstvo je, da je potetovirana svetlolaska pritegnila veliko pozornosti, marsikdo si želi izvedeti, kdo je.

Mediji poročajo, da gre za 37-letno Tamaro S., ki so jo okronali za ''kraljico odvoza smeti''. Nekoč je dejala, da jo ljudje vsakič znova sprašujejo, ali je ni sram opravljati tak posel. ''Ni me sram, vse, kar človek dela pošteno, je vredno pohvale,'' meni Tamara, ki vozi 14-tonski smetarski tovornjak in v poklicu vztraja že več kot 10 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta