(VIDEO) Predrzen Anglež nalašč počel reči, ki Italijane spravljajo ob živce. Posnetek je videlo že več milijonov ljudi

D.Ži
10.01.2024 12:09

Kečap na pici? Špageti in škarje? Spletni provokator se je odločil razjeziti naše zahodne sosede, zelo ponosne na svojo kulinarično tradicijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Provokativni Anglež Ben Reid se je odločil narediti kup reči, ki pregovorno Italijane spravljajo ob živce, posnel je njihove odzive, video pa je postal prava uspešnica na družbenih omrežjih, saj je že zbral milijone ogledov. Ben se je odločil izvesti nekaj Italijanom nepredstavljivih grozot, kulinaričnih "smrtih grehov". K videu je pripisal: "Vsi Italijani, ki sem jih razjezil leta 2023."

Ena največjih provokacij je bila ta, da je pred šokiranim natakarjem s škarjami rezal špagete. Na pico je dal kečap, zaradi česar se je natakarica prijela za glavo, v rdeče vino pa si je "drznil" dati kocko ledu, zato mu je jezni natakar odnesel kozarec.

Jedel je pico, kot bi jedel mehiški taco, pel z nastopajočimi na ulici in naredil klišejski "fotošop" s poševnim stolpom v Pisi. Čeprav je jasno, da gre za skeč, je video mnoge nasmejal do solz.

"Natakarji bodo poklicali policijo", "Pri tem tvega svoje življenje, hahah" in "To je ultimativni vodnik, kako razjeziti Italijane" so nekateri komentarji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta