(VIDEO) Tiktoker pokazal, kako je videti bivanje v prestižni hiši na Braču, in ljudje se zgražajo, da spominja na garažo

D.Ži
28.08.2024 08:27

Betonska dvojčka nista za vsak okus, a vplivnežu Janku je bivanje v eni od hišk bilo všeč, četudi bi si želel nekoliko več zasebnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhitektura na Braču je k sreči večinoma mnogo bolj tradicionalna. 
Profimedia

Hrvaški spletni vplivnež Janko Janić je pred kratkim na TikToku objavil videoposnetek, v katerem je pojasnil, kako je bival v betonski počitniški hišici v Selcih na Braču, gre za kompleks dveh stavb, znanih kot "Twins". Torej Dvojčka. 

"Ni človeka, ki me ne bi spraševal o tej hiši, ko sem bil na Braču, zato naj vam pokažem, kako je bilo. V bistvu sem hišo našel povsem po naključju med brskanjem po airbnbju in se jo odločil rezervirati za zadnja dva dneva, ki sem ju imel na voljo," je pojasnil in se sprehodil po notranjosti.

Gre za dve enaki hiši s skupnim bazenom in dvoriščem, tiktoker pa je poudaril, da sta zunanjost in notranjost v celoti izdelani iz betona.

@jankojanic jel postoji jos ovakvih lokacija po Hrvatskoj? Pisite ispod jer zelim vidjet sve! #fyp #jankojanic ♬ original sound - jankojanic

"Vizualno mi je lepa, čisto v mojem stilu, malo pa me je motila edino zasebnost v smislu gostov druge hiše, saj si delimo dvorišče in bazen, veliko je tudi stekla. V bistvu je bilo zelo dobro," je zaključil.

Njegov video je sprožil deljena mnenja. Nekateri pišejo, da je hiša lepa, drugim pa ni všeč, nekateri se na račun nepremičnine tudi šalijo.

"Grdo", "Kanye West seva iz betona", "Ta človek ni imel več denarja", "Z drugimi besedami - nedokončano", "Brez kredita za fasado", "Tudi jaz sem imel tako garažo", "Dobro za fotografiranje na instagramu", "Kako je pozimi?" je le nekaj komentarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta