Adria v poletni sezoni tedensko 194 poletov na 20 destinacij

Gregor Grosman Gregor Grosman
19.03.2019 16:40
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Adria Airways prehaja v nedeljo, 31. marca, na poletni vozni red, ki bo trajal do 26. oktobra letos. V primerjavi z zimsko sezono povečujejo število tedenskih povezav iz Ljubljane in Prištine, ohranjajo pa število destinacij iz zimske sezone, so zapisali v današnjem sporočilu za javnost. 
V poletni sezoni bo Adria Ljubljano z direktnimi leti povezala s 16 mesti, in sicer z Amsterdamom, Brusljem, Dunajem, Köbenhavnom, Frankfurtom, Manchestrom, Münchnom, Parizom, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevom, Skopjem, Sofijo, Tirano in Zürichom. Prištino in Tirano bo prevoznik še naprej povezoval s Frankfurtom in Münchnom. Skupno bodo tako vsak teden opravili 194 poletov na 20 različnih linijah. Po informacijah lanskega sporočila za javnost, ki ga je Adria Airways izdala 25. marca 2018, so v lanski poletni sezoni Slovenijo povezovali še s 25 evropskimi destinacijami. Pred letom dni (poletni vozni red za 2018) so beležili še več kot 200 rednih tedenskih letov, v zimskem voznem redu 2018/2019 pa je Adria Airways skupno opravila 163 tedenskih poletov na 18 destinacij.

Suhoj Superjet 100
Profimedia
Suhoj Superjet 100 ima kapaciteto 98 potnikov.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta