Iščete priložnost za dodaten zaslužek?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.10.2018 07:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Vsak dan poslušamo novice iz sveta o dvigu cene nafte, padcu cene zlata,  oslabljenem evru, krepitvi dolarja, rasti delnice podjetja Apple, itd... Vse te informacije veliko število ljudi po svetu uporablja, da bi potencialno zaslužili s pomočjo trgovanja na svetovni borzi oziroma spletnem trgu, na katerem vlagatelji, na podlagi svojih napovedi, poskušajo predvideti nadaljnja gibanja cen proizvodov, s katerimi trgujejo.
Na svetovni borzi je mogoče trgovati s ceno več kot 300 proizvodov, vključno z valutami, delnicami največjih svetovnih podjetij, nafto, zlatom, pšenico, kavo in mnogimi drugimi elementi. V primeru da vlagatelj predvidi rast cene nekega proizvoda, "vstopi v pozicijo nakupa" in ko cena naraste, zasluži denar na podlagi tiste razlike v ceni.  Vlagatelj prav tako zasluži, če predvidi padec cena nekega proizvoda in s tem "vstopi v pozicijo prodaje". Ko cena pade, vlagatelj zasluži na podlagi razlike.  V primeru, da pa so njegove napovedi napačne, je v nevarnosti pred izgube vloženega denarja.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.