Kaj je Pirnarjeva konkurenčna prednost?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.03.2020 15:24

Leto se je komaj dobro začelo, a slovenski velikan Pirnar že piše zgodovino. Čaka jih namreč še eno leto, polno prelomnic. Nadaljujejo svojo zmagovalno pot, ki jih je postavila na sam vrh evropskih proizvajalcev vhodov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Družinska tradicija, svetovna velesila

Le redka družinska delavnica se lahko ponaša z uspešnim delovanjem še desetletja po zagonu proizvodnje. In le redka družinska podjetja doživijo tako osupljivo rast na mednarodni ravni, kot je to uspelo družini in ekipi Pirnar.
Njihova zgodba o uspehu sega v leto 1968. Takrat je namreč nastala družinska rokodelska delavnica, katera je doživela nepredstavljiv uspeh. 

Pirnar danes zaposluje več kot 200 zaposlenih, njihova prodajna mreža pa je razvita po vsej Evropi in nekaterih območjih Azije in Amerika. Njihovi vhodi danes veljajo ne zgolj za ene izmed najbolj občudovanih, temveč tudi za ene najbolj brezkompromisno izdelanih vhodov na svetovnem trgu. 

Vedno korak pred konkurenco

Kaj je Pirnarjeva konkurenčna prednost? Kako je mogoče, da so iz družinske delavnice zrasli v svetovno velesilo? In kako lahko nenehno ohranjajo svojo prednost pred konkurenti z vseh koncev sveta?
Odgovor se skriva v njihovih INOVACIJAH. Vsak dan jih žene nenehna želja po polnosti. In kako lahko to dosežejo? Z lastnimi inovacijami, seveda.

V podjetju Pirnar so v letu 2019 po zaslugi osupljivih lastnih izdelkov praznovali najuspešnejše leto doslej. Prejeli so rekordno število nagrad in lastnoročno usmerjali prihodnost na trgu vrat.
Arhiv Naročnika

Vhodna vrata, ki so presunila svetovni trg

Ena izmed Pirnarjevih najbolj odmevnih inovacij so zagotovo vhodna vrata OneTouch.
Veljajo za najbolj osebna vrata na svetu. Zakaj?
Opremljena so z nevidnim potezalom, odprejo pa se povsem samodejno, zgolj s pomočjo čitalnika prstnega odtisa. Dovolj je le nežen dotik in vrata se v trenutku odprejo.
Se sliši izjemno?
Ne zgolj njihovo osupljivo delovanje, navdušil vas bo tudi njihov čudovit videz. Predstavljajo luksuz, prihodnost in popolnost.

OneTouch že na daleč dajejo vtis varnosti, saj je kakršnakoli manipulacija z njimi povsem nemogoča. Pirnarjeva vrata OneTouch se namreč zgolj trenutek po zaprtju tudi samodejno zaklenejo.
Arhiv Naročnika

Pozabite na klasiko – tu je prva pametna vhodna stena

Ste mislili, da so vrata na prstni vtis prava znanstvena fantastika? Potem vas bo Pirnarjeva najnovejša inovacija prav gotovo navdušila.

Arhiv Naročnika

Kaj čaka podjetje Pirnar v prihodnosti?

Čeprav je bilo leto 2019 najbolj uspešno leto v zgodovini podjetja, pa v podjetju Pirnar nikakor ne počivajo. Še naprej osvajajo svet in nadaljujejo s svojo misijo – vsem uporabnikom ponuditi najboljšo izkušnjo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.