Mesec žensk: Natašina zgodba o ljubezni, pogumu in spremembah

Nataša
06.03.2018 18:32

Moja zgodba bo morda sprva zvenela žalostno, brezizhodno in grozno, vendar bi že uvodoma želela poudariti, da je to pravzaprav zgodba o mojem pogumu, spremembah in ljubezni do otroka. Zgodba o možnostih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

S partnerjem sva začela zvezo, ko sem bila v poznih dvajsetih. Pritegnil me je s svojim pogledom, suverenim, samozavestnim nastopom in s privlačno pojavo. Deloval je razgledano in zares mi je namenil veliko časa. Počutila sem se kot v raju. Prvih nekaj let sva bila še sama in bila sem res zaljubljena. Takrat  njegovih vprašanj v slogu »Pa kje si spet bila tako dolgo?« ali »Kaj moraš res samo s kolegicami hodit okrog?« vsekakor nisem razumela kot nekaj negativnega. Ravno nasprotno, razložila sem si, da ga skrbi zame in da me ima zelo rad, saj si želi, da sem čim več časa z njim. Ko bi vsaj že takrat vedela, da so bili to prvi znaki nadzora z njegove strani, prikrita manipulacija in začetek psihičnega nasilja, ki se je pozneje sprevrglo tudi v fizično in ekonomsko. Skratka, vse kaj drugega, kot pa izraz pristne in iskrene ljubezni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta