Mimovrste po poteh Amazona: zdaj tudi s fizično trgovino

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
28.02.2020 13:26

Domači spletni velikan je prepričan, da lahko ponudi boljšo uporabniško izkušnjo tudi v klasični trgovini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

V soboto bo v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC uradna otvoritev prve fizične trgovine Mimovrste. Ta po svoji podobi še najbolj spominja na razstavno-prodajni prostor, saj se razprostira na več kot tisoč kvadratnih metrih površine, prostor pa je primarno namenjen predstavitvi številnih prodajnih uspešnic in novosti. Izdelki v prvi fizični trgovini podjetja Mimovrste kupcem niso na voljo le za ogled in preizkus, temveč tudi za takojšen nakup. Podobno veliko skladišče se namreč nahaja le eno nadstropje nižje. V Mimovrste so že namignili, da bi utegnili v Sloveniji postaviti še eno podobno fizično trgovino, če jo bodo, bo ta skoraj zanesljivo v Mariboru.

Načrtno izogibanje gneči in vrstam

Mimovrste, ki v domači spletni prodaji beleži več kot polovični delež, se je za postavitev fizične trgovine odločil zato, ker je podjetje prepričano, da lahko uporabnikom ponudi boljšo uporabniško izkušnjo kot klasični konkurenti. Predvsem pa nakupovanje brez (daljšega) čakanja v vrsti. Tako obiskovalec že po vstopu v trgovino vzame listek s svojo število, na velikem zaslonu pa hitro preveri, kdaj bo na vrsti. Tudi postavitev blagajn in prevzemnih mest je logično urejena, vhodna vrata pa niso tudi izhodna, temveč je vse podrejeno čim hitrejši izbiri, plačilu in prevzemu izdelkov.

Arhiv Naročnika

Celovita ponudba storitev

Hkrati je trgovina, enako kot sedem prevzemnih mest, prostor, kjer bodo kupci lahko urejali morebitna vračila artiklov in prevzeli svoje nakupe, opravljene prek spleta ter se hitro dogovorili za plačilo na obroke. Na voljo so tudi brezplačna parkirna mesta, ki imajo lahek dovoz in dostop do skladišča, iz katerega kupci lahko prevzamejo večje pakete.

Nakupovanje 21. stoletja

Mimovrste omogoča nakupe tudi prek aplikacije Mimovrste, ki je dosegljiva tako za uporabnike naprav s sistemom Android kot iOS, prek spleta in v fizični trgovini. Trgovina je z odprtjem postala prava ogromna razstavno-nakupovalna soba za artikle, ki hkrati predstavlja kažipot do večje ozaveščenosti spletnega nakupovanja, ki omogoča spoznavanje z izdelki in storitvami Mimovrste. Izbira pa kupec.

Arhiv Mimovrste
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.