Pivčeva pred kongresom: Ne želim ugrabiti stranke, tem očitkom se lahko zgolj nasmejim

M.R.
16.01.2020 18:17

Pred sobotnim volilnim kongresom stranke DeSUS se je na družbenem omrežju Facebook oglasila ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec, ki poleg dolgoletnega predsednika Karla Erjavca prav tako kandidira.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleksandra Pivec
FABOBO

Kljub temu, da je v uvodu med drugim nagovorila vse državljanke in državljane, pa je ves zapis posvetila sobotnim volitvam predsednika stranke. Ljudi je nagovorila z besedami, da je zdaj čas za spremembe in svežo energijo. Pri tem dodaja, da je pripravljena zavihati rokave in delati po dva koraka hkrati. 
Dodaja, da ima poštene namene in da si ne gradi kariere ter da ne želi ugrabiti stranke za kakršnekoli politične ali lastne namene. "Tem očitkom se lahko zgolj nasmeijm, saj sem lojalna članica naše stranke že peto leto"
Pojasnjuje, da za predsednico stranke kandidira, ker stranki želi dobro, ker verjame v njeno poslanstvo ter v vse, ki z njo živijo in v njej ustvarjajo. "Imamo ogromen človeški in politični kapital, le poslušati se moramo ter se resno lotiti dela, k sodelovanju pa povabiti vse, ki želijo z nami premagovati vse izzive dolgožive družbe, reševati vprašanja pokojnin in zdravstva, dolgotrajne oskrbe in domov za starostnike, varovanja podeželja in naravnih virov." 
"V kolikor bomo v naši stranki spet verjeli tudi sami, nas bodo začutili še drugi in se nam  priključili, saj bomo z dejanji dokazali, da svoje poslanstvo resnično zasledujemo in cilje tudi izpolnjujemo," je zapisala. 
Zavezala se je, da bo stranko vodila "predano, zavzeto, v dialogu s članstvom in širšo javnostjo, s čutom za ljudi, predvsem pa usmerjeno v izboljšanje življenja vseh nas". ​
​Spodaj lahko njen zapis preberete v celoti.
{facebookpost}https://www.facebook.com/aleksandra.pivec/posts/10221977652048053{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta