Spremembe na TVS: Sprašujejo se, kaj bo s Polnočnim klubom

Blaž Petkovič Blaž Petkovič
05.01.2018 14:41

20. obletnico legendarne oddaje so v studiu obeležili z grenkim priokusom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaradi novega termina bodo delno prilagodili tudi naslov oddaje.
Stane Sršen/RTV Slovenija

Pred vstopom v novo leto so na Kolodvorski na poseben način proslavili dvajseto obletnico Polnočnega kluba. "V več kot tisoč oddajah se je zvrstilo veliko zanimivih gostov, obravnavali smo različne teme, oddaje pa je zaznamovalo tudi več kot 40 voditeljev," so zadnjo lanskoletno oddajo napovedali na Televiziji Slovenija. Gledalci so lahko preko malih zaslonov prisluhnili številnim anekdotam ter poudarkom o razvoju oddaje in voditeljev. Na vsem znane sedeže so se usedli Lado Ambrožič, ki je Polnočni klub tudi zasnoval, nekdanji generalni direktor javnega servisa in voditelj oddaje Aleks Štakul, Rosvita Pesek, ki je bila nekoč umaknjena v Polnočni klub …
A so zanimive anekdote v jubilejni oddaji na trenutke preglasili tudi pozivi, naj se Polnočnega kluba ne ukine, niti ne spreminja. Ambrožič, ki je nostalgično vezan na oddajo, je med drugim poudaril, da mu ni všeč, če se bo koncept Polnočnega kluba spremenil, Štakul pa je dodal, da se blagovnih znamk ne ukinja kar tako oziroma da takšne prakse na televizijah v tujini ne poznajo. Blagovne znamke je treba namreč ohranjati. "Če se bo oddajo ukinilo, bo to največja programska napaka," je bilo še slišati v studiu.

Stane Sršen/RTV Slovenija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta