Telemach predstavil prihodnost neskončnih možnosti

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
12.02.2020 15:12

Povabljeni gostje, znani obrazi in predstavniki sedme sile so bili danes priča čisto pravemu skoku v prihodnost, saj se je Kongresni trg za eno popoldne spremenil v prizorišče prihodnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandi Fiser

Podjetje Telemach je na posebnem dogodku premierno predstavilo svojo prihodnost neskončnih vsebin in to kar na dveh različnih lokacijah - naenkrat. Voditelj Vid Valič na Kongresnem trgu in voditelj Peter Poles pred ljubljanskim Kolosejem. Skupaj sta postregla z nepozabnim doživetjem, polnim odlične glasbe in številnih presenečenj, ki jih ponuja Telemach s svojo najboljšo uporabniško izkušnjo med telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji, vse pod hashtagom #telemachitrost.

Telemach je na ekskluzivnem dogodku dokazal, da bo prihodnost resnično dobra, hitra in polna neskončih možnosti.

Vedno zabavna voditelja Vid in Peter  sta spretno krmarila skupaj - a vsak iz  svoje lokacije, kjer so sočasno nastopili znani slovenski glasbeniki in potrdili hitrost prenosa podatkov, ki jo ponuja Telemach. Pevka Alya je na Kongresnem trgu zapela svojo uspešnico Dobro jutro življenje, na kitari pa jo iz Koloseja spremljal kitarist Nejc Ušlakar. Za glasbeno presenečenje so pokrbeli tudi priljubljeni glasbeniki Anej Piletič in Raay, ki sta nastopila v Koloseju, na Kongresnem trgu pa so se jima med nastopom pridružili Marjetka Vovk, Nika Zorjan in Rok Piletič. "Peti skupaj iz dveh različnih lokacij je bilo nekaj novega in lahko rečemo samo - neverjetno! Prenos je potekal brez zapletov, kar pomeni, da je Telemachova hitrost res odlična. Mi smo zelo uživali v skupnem nastopu, pa čeprav  ločeni," sta povedala glasbenika Raay in Marjetka, ki ju poznamo pod imenom Maraaya.

Sandi Fiser
Sandi Fiser

Podjetje Telemach ponovno premika meje prihodnosti.

Sandi Fiser
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.