Večerovo spletno stran v februarju prvič obiskalo več kot 400.000 različnih bralcev

DR
04.03.2020 11:49

Pa smo jo dosegli - novo mejo glede obiskanosti našega portala!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vabljeni, da nas še naprej spremljate!
Andrej Petelinšek

Ne glede na to, da je februar krajši mesec in da ga zaznamujejo tudi šolske počitnice, smo na Večerovi spletni strani zabeležili nov rekord. Po Merjenju obiskanosti spletnih strani v Sloveniji (MOSS) je naš portal namreč obiskalo več kot 400.000 različnih spletnih uporabnikov (30,5-odstotni doseg na trgu), kar je za našo medijsko družbo največ doslej. Za primerjavo: lanskega februarja je vsebine na našem portalu spremljalo 267.225 različnih spletnih uporabnikov, medtem ko je stran tedaj zabeležila 7,3 milijona prikazov. Ta številka se je z najnovejšimi podatki dvignila na kar 10,9 milijona prikazov.
Nenehna rast obiskanosti Večerove spletne strani je rezultat nekajletnih vlaganj v digitalno preobrazbo medijske hiše. Po začetnih težavah, ki so stalnica uvajanja sprememb pri večjih projektih, med katere seveda spadajo tudi prenove spletnih strani, smo prepričani, da smo jih sedaj tudi z vašo potrpežljivostjo in pomočjo odpravili. To pomeni, da smo v prihodnje lahko samo še kakovostnejši, saj ni šlo zgolj za tehnološko, temveč tudi za vsebinsko nadgradnjo naše spletne strani. Dobro ste bralci sprejeli tudi koroški portal vecerkoroska.com, ki mu branost po dobrem letu od vzpostavitve še naprej raste (v februarju doseg po MOSS skoraj 40 tisoč).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta