Salome razkrila, da gre pod nož: "Ker pač ne hodim v fitnes, bom vse malo obnovila"

D.Ži
17.05.2024 10:23

Salome je zadnje mesece imela veliko dela s svojo monokomedijo, tudi delo v gostinstvu ji ni puščalo dovolj časa za "renovacijo". Zdaj se očitno obeta velika prenova.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Salome o sebi govori z veliko mero ironije in zmeraj povsem iskreno, gledalci pa jo preprosto obožujejo. 
Profimedia

Malce je trajalo, a Slovenci smo se skozi leta zatreskali v Salome, njeno duhovitost, izjemen smisel za samoironijo in brezkompromisno iskrenost, zlasti kadar govori o sebi. Neuničljiva, vsestransko nadarjena umetnica in ena najuspešnejših promotork strpnosti in sprejemanja drugačnosti zadnje mesece polni dvorane po državi s svojo monokomedijo Iznenada Salome, gostovala pa je tudi v priljubljeni oddaji Kolo sreče na Planet TV, kjer je med drugim povedala, da je sredi pandemije odkrila v sebi tudi slikarski talent, danes njene slike dosegajo cene med 500 in 4000 evrov, pravi, da ji bo ta denar prišel zelo prav, saj načrtuje prenovo ... sebe. 

"Junija bom malo renovirala. Ker pač ne hodim v fitnes, bom vse malo obnovila, zamenjala in tako. Zdaj imam čas. Prej nisem imela nikoli časa, ker sem delala v gostinstvu, v kuhinji. In tam ne moreš biti en mesec prost v sezoni. Zdaj se gledališče malo umirja, tako da se bom malo renovirala," je priznala v smehu. No, glede na to, v kako dobri formi je Salome, tisti, ki jo bodo prenavljali, zagotovo ne bodo imeli prav veliko dela. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta