Rovinj: Oče 4-letnice, ki je bila zaprta v avtomobilu, se sprašuje, kako je lahko to storil

A.L.
07.07.2019 10:55

Policija podrobnosti ne razkriva, potrdili pa so, da primer preiskujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Včeraj smo poročali, da je v bližini Rovinja oče klical reševalce in sporočil, da je 4-letni hčerki slabo. Kasneje so ugotovili, da je bila deklica več kot dve uri zaprta v razgretem avtomobilu, še vedno je v bolnišnici, kjer se bori za življenje. Danes hrvaški mediji poročajo o nekaj več podrobnostih. Ob prihodu naj bi deklica bila dehidrirana, nezavestna, imela je visoko vročino. Sprva so jo odpeljali v puljsko bolnišnico, kasneje pa v reško, kjer je priklopljena na aparate in se bori za življenje. Oglasila se je tudi direktorica puljske bolnišnice Irena Hrstić in potrdila, da so deklico ob prihodu stabilizirali.
Hrvaški 24sata danes poroča, da naj bi, po njihovih neuradnih podatkih, zdravniško pomoč zaradi dogodka potreboval tudi oče 4-letnice. V četrtek, ko se je dogodek zgodil, naj bi čuval deklico, nato pa prejel klic iz frizerskega salona, da imajo veliko dela. Prosili so ga, da pride za 15 minut. Deklica je v tem času ostala v razgretem avtomobilu, medtem pa se je delo v frizerskem salonu zavleklo. Po neuradnih informacijah 24sata naj bi oče nenehno ponavljal: "Kaj sem storil, kako sem jo lahko pustil tam."
Policija podrobnosti ne razkriva, potrdili pa so, da primer preiskujejo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta