Jana Oblaka pred napetim koncem prvenstva povezujejo s škandalom. Sam pravi: Ne verjemite vsega, kar vidite!

M.R.
03.05.2021 15:47
Slovenski nogometni vratar Jan Oblak se je znašel v središču škandala, ki so ga zaznamovale objave videoposnetkov na družbenih omrežjih. Na njih namreč Oblak skupaj s soigralcem Stefanom Savićem pije in kadi ter se zabava z dekleti. Prav tako naj ne bi nihče spoštoval distance, ki jo v času covida zapovedujejo zdravstvene oblasti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slovenski vratar Jan Oblak
Reuters

Atletico Madrid je trenutno vodilni klub v španskem prvenstvu, vendar pa je štiri kroge pred koncem prvenstva še vedno odprt boj za prvaka. Veliko jasneje bo v soboto, ko se bosta pomerila Atletico in Barcelona. Pred tekmo ima Atletico dve točki prednosti pred Katalonci. 

In ravno nekaj dni pred tem derbijem so v javnost prišle fotografije z zabave, na kateri je Črnogorec Stefan Savić kadil cigarete, Jan Oblak pa vodno pipo. Bila sta v družbi več deklet, med udeleženci zabave pa ni bilo nobene vidnejše distance. 

Profesionalni športniki imajo namreč v času koronavirusa prepoved takih zabav, saj se morajo redno testirati. Iz slačilnice Atletica pa je prišel demanti, pravijo, da se je ta zabava odvijala že dolgo nazaj. 

Oblak se je odzval na Instagramu in zapisal: "Dober film. Ne verjemite vsega, kar vidite." 

Profil, na katerem so se videi pojavili, je bil hitro izbrisan, oglasila pa se je tudi Teresa Echave, ki naj bi bila njihova avtorica. "Pojavili so se nekateri naši posnetki. Če je kogar koli zaskrbelo, moram pojasniti, da so bili posneti, ko ni bilo omejitev in covida," je zapisala. 

Kdo bo prvak?

Po tekmi proti Barceloni bo moral Atletico igrati še proti Real Sociedadu in Osasuni, nato pa še gostovati pri Valladolidu. Barca pa bo gostovala pri Levanteju in igrala še doma proti Celti in na koncu gostovala pri trenutno zadnjemu Eibarju

Enako število točk kot Barcelona ima tudi Real Madrid, ki pa bo imel do konca prvenstva še najtežji spored tekem. Po polfinalni tekmi lige prvakov proti Chelseu bo doma igral proti Sevilli, nato bo gostoval pri Granadi in Athletic Bilbau, na koncu pa še doma proti Villarealu

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta