Daleč od oči javnosti se je poročil priljubljeni slovenski igralec: "Želela sva jo narediti po najino, brez glamurja"

D.Ži
10.09.2024 09:37

Čeprav v medijih običajno spremljamo njegovo zelo zloščeno podobo, umetnik pojasnjuje, da je zasebno pravi "runkel", zato sta tudi poroko z ženo zasnovala zelo zasebno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej Pišek v življenju ne mara pompa. 
Ana Gregprič

Leto porok na slovenski sceni se nadaljuje. Val romantike je tokrat zajel priljubljenega slovenskega igralca Tadeja Piška, ki se ga televizijski gledalci najbolj spomnijo iz serije Reka ljubezni. A skromen umetnik ne mara pompa, zato je svoj dan najlepših sanj doživel zelo v svojem slogu, daleč od oči javnosti. Njegova poroka je bila zato še toliko bolj čarobna.

"Želela sva jo narediti po najino, brez glamurja, samo dobra zabava ter druženje z najbližjimi in prijatelji. Zaradi nanizanke sem dobil čisto drugačno medijsko podobo od tiste, kakršen sem v resnici. V bistvu sem pravi 'runkel', najraje sem doma, v razvlečenih majicah, ali ob Kolpi kosim travo, čistim žar in kuham golaž. Medijska krajina pa te slika kot postavnega in vedno urejenega. Zato sva si poroko naredila po svoje," je v pogovoru za revijo Jana povedal Tadej, ki je pred matičarja popeljal svojo Viljo Lukan.

Poroka je potekala na zadnji konec tedna pred začetkom novega šolskega leta, z njma je bil tudi štiriletni sin Vito, ki se je rodil spomladi leta 2020. Ker sta želela dogodek kar se da ohraniti zase, tudi noben od svatov na družbenih omrežjih s poroke ni objavljal utrinkov. Podrobnosti o poroki preberite v novi izdaji revije Jana. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta