(FOTO) Zaljubljena v raju: Na tej eksotični lokaciji medene tedne z možem preživlja naša smučarska zvezdnica

D.Ži
09.09.2024 09:03

Medtem ko smo se pri nas poslovili od kratkih hlač, Ana Bucik in mož Kris uživata na drugi strani oceana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Bucik je s svojim dragim pred jesenjo pobegnila v Brazilijo. 
Profimedia

Maja se je naša alpska smučarka Ana Bucik v vili Vipolže poročila s svojim dolgoletnim partnerjem, nogometašem Krisem Joganom. Kasneje je 30-letnica dejala, da je to čisto zares bil njen dan najlepših sanj. Svojemu srčnemu izbrancu, s katerim sta skupaj že 15 let, je pred družino in prijatelji dahnila "usodni" da in svojemu priimku dodala še moževega. Ana se zdaj piše Bucik Jogan. Spomini na čudovito slavje so še zelo živi. Na poroko so bili vabljeni tudi številni nevestini smučarski kolegi in kolegice, med njimi tudi Ilka Štuhec, Žan Kranjec, Štefan Hadalin in drugi. 

Ravno v času, ko se je vreme v Sloveniji sfižilo, sta mladoporočenca odpotovala na medene tedne. In to v zelo tople, eksotične kraje. Na družbenih omrežjih sta že objavila utrinek, na katerem se nasmihata v kopalkah, lokacija nastanka posnetka pa razkriva, da se ljubezni, morju in soncu predajata na območju Andra dos Reis v Braziliji.

Zaradi številnih otokov, otočkov in rajskih plaž je to območje med turisti zelo priljubljeno. Lastniki nekaterih otočkov, ki jih je več kot 300, so tudi nekateri zvezdniki. Ogledala sta si tudi Rio de Janeiro. Naj njuni rajski medeni tedni trajajo čim dlje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta