(FOTO in VIDEO) Kot v pravljici! Maraaya sta Grad Vurberk napolnila s svojo glasbeno čarovnijo

D.Ži
03.09.2024 13:48

Romantična turneja po gradovih je vrhunec doživela na prizorišču, z verjetno najlepšim razgledom na Štajerskem. Zanimanje veliko tudi za koncerta v Dvorani Tabor in Hali Tivoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maraaya sta Grad Vurberk napolnila z uspešnicami, ljubeznijo in zgodbami, ki jih piše življenje. 
Neo Visuals

Živahno poletje za Maraayo. Poleg praznovanja dveh štiridesetic sta Raay in Marjetka več kot uspešno do konca pripeljala tudi svojo romantično turnejo po slovenskih gradovih. Najslajša češnja na torti turneji, v okviru katere sta koncertirala na nekaterih najbolj starodavnih in ikoničnih prizoriščih po državi, je bil koncert na Gradu Vurberk.

Napolnila sta avditorij z verjetno najlepšim razgledom na Štajerskem in poslušalce pobožala s svojo srčnih, življenjskih zgodb polno glasbeno pravljico. Večer so popestrili tudi prav posebni gostje: Luka Basi, Rok Piletič in Raayeva sestra Aleksandra Vovk.  

"Ljubiva vas, Vurberk! Sezuli ste naju. Tako in drugače," sta ganjena in polna lepih spominov sporočila po koncertu. Že skoraj legendarna je njuna turneja 20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let, ki sta jo v seriji dvoranskih koncertov po Sloveniji pričela ob izidu albuma Pesmi, ki jih piše življenje. 

Njune misli pa so že usmerjene v pomlad 2025, ko bosta s prijatelji in talenti pripravila dva velika dvoranska šova v Mariboru in Ljubljani. 8. marca bosta z gosti in talenti koncertirala v mariborski Dvorani Tabor, 29. marca bosta zavzela še Halo Tivoli. Kmalu bosta razkrila posebne goste svojih dveh spektaklov. Zanimanje je veliko. "Danes praznujeva. 2. mesto najbolj prodajanih v Sloveniji med vsemi dogodki pri nas je ‘najin’ spektakel v Dvorani Tabor. Drugi razlog: V Tivoliju je razprodan ekskluzivni parter in v sprednjih vrstah samo še zadnje karte! Hvala," sta v začetku tedna Maraaya sporočila preko družabnih omrežij. 

Maraaya na Gradu Vurberk 
Neo Visuals

A ker nas do marca loči še kar nekaj časa, si privoščimo še nekaj utrinkov z njune vurberške glasbene pravljice. 

Neo Visuals
Neo Visuals
Neo Visuals
Neo Visuals
Neo Visuals
Neo Visuals
Neo Visuals
Neo Visuals
Neo Visuals
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta