(FOTO) Ljudje se posmehujejo novim uhanom Kim Kardashian. Sprašujejo jo, če lahko z njimi brezstično plačuje

D.Ži
22.09.2022 16:20

Razvpita starleta je z izbiro modnih dodatkov pritegnila kar nekaj pozornosti, a le redkim je njena nova pridobitev všeč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kim Kardashian je sprožila pravo spletno razpravo s svojimi novimi uhani znamke Balenciaga, ki izgledajo kot majhne kreditne kartice. Njihova cena je 425 dolarjev.

Profimedia

Kim so z nenavadnimi modnimi dodatki opazili ob prihodu na snemanje oddaje Good Morning America v New Yorku. Uporabniki Twitterja so se kmalu začeli šaliti na račun njene modne izbire.

"Kakšni uhani so to, kreditne kartice? Ali jih lahko uporabljaš za brezstično plačevanje?", "A se z glavo dotika POS terminalov?", "Kim, kakršnikoli so že ti uhani, ne glede na ceno, vrži jih stran", "To naj bi bilo zdaj moderno?" je le nekaj komentarjev.

Profimedia

Mimogrede, zvezdnica družinskega resničnostnega šova je na snemanje oddaje prišla v hlačah z zanimivim vzorcem, črnem puliju in s krzneno torbico. Lase je imela spete, nosila je tudi sončna očala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta