(FOTO) Na poti okrevanja: Potem ko naj bi doživel možgansko kap, se je obdan z družino končno pokazal Jani Pavec

D.Ži
19.08.2024 11:01

Karkoli se je že zgodilo, je to očitno preteklost. Naš priljubljeni glasbenik te dni z družino uživa v domačem bazenu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jani o svojem zdravstvenem stanju (še) ne želi javno razpravljati.
Igor Napast

Kar obnemeli so ljubitelji slovenske glasbe, ko se je pred nekaj tedni razširila novica, da naj bi Jani Pavec, pevec in ustanovitelj skupine Atomik Harmonik, doživel možgansko kap. Dodatnih informacij o njegovem zdravstvenem stanju ni bilo, zato so se ugibanja vrstila.  

"Svojega zdravstvenega stanja za zdaj še ne želim komentirati in ga deliti z javnostjo, predvsem zaradi tega, ker prava diagnoza še ni jasna," je Jani preko telefonskega sporočila zaupal reviji Lady. Hkrati je potrdil, da je očitno na dobri poti okrevanja. "Zdaj že okrevam, bo pa to trajalo dlje časa. Hvala za razumevanje tudi v imenu moje ožje družine," je zapisal. 

Zelo so si njegovi prijatelji in oboževalci oddahnili te dni, ko je na Instagramu delil poletni družinski utrinek. Vidimo ga, kako z družino uživa ob domačem bazenu, privoščili so si nekaj prijetne osvežitve. "Le kje je lepše kot doma," je pripisal. Stvari očitno gredo v pravo smer. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta